Bed & Breakfast Villa Kakelbont Borgloon

Meer informatie

Bezienswaardigheden omgeving B&B Villa Kakelbont Borgloon

  Het Loonse stadhuis

  De kanunniken huizen

  Sint Odulfus kerk

  Abdij Mariënlof

  De burchtheuvel

  Het Birgittijnenklooster

  De loonse stroopfabriek

  Fruitstreekmuseum

  Wandel- en Fietsgebied

  Kastelen

  Historische steden

  ...

Kunstwerk in de open ruimte

Bezienswaardigheden

In de buurt van de Bed & Breakfast Villa Kakelbont zijn tal van bezienswaardigheden. In het centrum zijn tal van historische gebouwen waaronder het Oude Stadhuis, de Kanunnikenhuizen, de Sint Odulphuskerk enz.

Verder vind u de stroopfabriek, de wijnhuizen, de Abdij Mariënlof………
Allemaal zeker een bezichtiging waard.

In de open ruimte vind u diverse kunst zoals het Doorkijkkerkje, de Twijfelgrens en de Romeinse Villa’s. Allemaal te zien terwijl u door de natuur en tussen de appel en peren boomgaarden rondwandelt.

Steden in de buurt zijn Tongeren, Sint Truiden, Hasselt, Luik en Maastricht.

Meer informatie

B&B Villa kakelbont Borgloon

Bed & Breakfast

B&B Villa kakelbont is gebouwd in 1956, gesitueerd in het centrum van Borgloon langs een rustige straat. Voorzien van een terras speciaal voor de gasten midden in een natuurlijke ruime tuin te midden van de seringen hortensia’s rozen magnolia’s…..

Er zijn 2 ruime gastenkamers. Kamer Pipi op de begane grond heeft een eigen luxe badkamer. Meneer Nilson op de 1e verdieping heeft een gedeelde badkamer. Beide kamers hebben een tweepersoonsbed.

De bewegwijzerde wandelroutes (3, 5, 8, 12 km) lopen door de straat. Binnen een paar minuten wandelt u midden tussen de velden. Ook het Limburgs fietsroute netwerk is op zeer korte afstand. Parkeren is op eigen terrein mogelijk. U wordt hartelijk welkom geheten door gastvrouw Sophia, die Villa kakelbont bewoont met haar (oudere) kinderen.

Meer informatie

De Natuur

Socks, Bags and More

Socks, Bags and More is een overblijfsel van Ramapo Outdoor. Een outdoor winkel die 6 jaar lang in shopping 2 te Genk de deuren opende voor haar klanten.

Tijdens deze periode stonden we geregeld op georganiseerde wandelingen. Na een tussenperiode van 4 jaar bleef het idee toch hangen nog iets met deze ervaringen te doen.

In April 2015 is er weer een begin gemaakt aan de nieuwe vorm van verkopen. Nu alleen met de attributen die wandelaars goed kunnen gebruiken.

De merken:

- Vaude: Rugzakken, gaiters, heuptassen.
- Falke: Wandelkousen
- Active leasure: heuptasjes, gaiters

Meer informatie

Nieuwsbrief

Bezienswaardigheden in Borgloon