Nieuws

Vakantie Woning 't Haspengouws Hoeveke

In April 2020 wordt de 6 persoons vakantiewoning 't Haspengouws Hoeveke geopend in Hoepertingen te midden van de boomgaarden. 

Laat u verrassen het wordt een 6 persoons ruime en luxe vakantiewoning. 

Boeken kan al. 

Lees meer...

Zoek de overeenkomsten

Kunt u ook Villa Kakelbont terugvinden in Villa Kakelbont. Zoek de overeenkomsten. 

Lees meer...

Elektrische fietsen te huur voor de gasten

Vanaf begin maart zullen er 2 elektrische fietsen te huur zijn bij Villa Kakelbont Borgloon. Reserveer tijdig. De eigen gasten betalen € 20.-- per fiets per dag. Overige bed & Breakfast gasten in Borgloon € 25.--. Eigen gasten hebben altijd voorrang. 1 dames en 1 herenmaat fiets. 

Lees meer...

Nieuwe look voor kamer Pipi

"veel warmer decor en meer bewegingsruimte"

Wintertijd is klustijd bij Villa Kakelbont. Deze winter onder andere kamer Witje aangepakt.De grote witte kast is vervangen voor een antieke kast, de oude rode vloer vervangen voor frisse kleur laminaat.Een kleinere nieuwe brocante tafel en fris mooi beddengoed. De toegangsdeur wordt binnenkort nog vervangen

Dit alles resulteert in een "veel warmer decor en meer bewegingsruimte". Wij zijn tevreden en begroeten u heel graag binnenkort bij ons !

Lees meer...

Villa Kakelbont nu officieel

We zijn officieel geopend. De eerste tevreden gasten zijn inmiddels weer naar huis vertrokken. Ze hebben in kamer Nielson geslapen. Ontbijt op de kamer met prachtig uitzicht. We zijn er klaar voor om onze gasten een warm onthaal te geven een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt.  De bloesems zijn bijna geopend het wandel en fietsseizoen is begonnen.

Lees meer...